Bevezető Kronológia Adatok Fotók Tárgyak Újságcikkek Szöveges dokumentumok Sajtóvisszhang
 

A Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség VII. kongresszusa, 1967 (KISZ-kiadvány)

Készüljünk fel a szocializmus teljes felépítésére, küzdjünk az újért, a korszerűért; vegyünk részt a harmadik ötéves terv célkitűzéseinek megvalósításában! (a KISZ akcióprogramja az 1967-68-as évekre, 91.o.)


 


KISZ-tagok! Tervezzünk és cselekedjünk együtt! Hívjatok minden fiatalt a program megvalósítására! Vállaljatok KISZ-megbízatásokat, vegyetek részt az Ifjú Gárda tevékenységében, mutassatok példát munkában, tanulásban, társadalmi aktivitásban, a párt eszméinek követésében! (a KISZ akcióprogramja az 1967-68-as évekre, 95.o.)


 


Törekedjünk a tudományos világnézet megismerésére, sajátítsuk el korunk leghaladóbb eszméjét, a marxizmus—leninizmust. Tanulmányozzuk a marxizmus—leninizmus klasszikusainak tanításait az osztályokról, az osztályharcról, a pártról, az államról, a szocialista gazdaságról, az ifjúsági szövetségről és a kommunista erkölcsről. Vegyünk részt a politikai, társadalmi, gazdasági, kulturális kérdések vitáiban, bátran szálljunk szembe és vitatkozzunk a polgári, kispolgári nézetekkel, hirdessük a párt eszméit és politikáját. (a KISZ akcióprogramja az 1967-68-as évekre, 91o.)

 

Közalapítvány Oldaltérkép Linkek
OTP

Fejlesztette a 
CENTER.HU Kft.

www.lakossagcsere.hu www.svabkitelepites.hu www.xxszazadintezet.hu www.xxiszazadintezet.hu www.terrorhaza.hu www.koestler.hu www.orwell.hu www.magyarholokauszt.hu www.magyartragedia1945.hu www.magyarforradalom1956.hu http://www.delvidekitragedia.hu przewoznik.terrorhaza.hu http://www.habsburg.org.hu Magyar Nemzet Heti Válasz where Funzine Hírszerző ECHO TV Klubrádió inforadio.hu hírTV atv